Yksinkertaiset kytkimet - yhtä helppoa kuin valon päällekytkentä

  19.07.2018

Joskus yksinkertaisin vaihtoehto on paras. Ja kytkinten osalta, yksinapainen kytkin on niin yksinkertainen kuin voit saada.

Ei ole mikään yllätys, että malli on kestänyt yli 100 vuotta. Täydellinen on-off-kytkentä, vaihtokytkin keksittiin ensimmäisen kerran vuonna 1917.

Se on yksinkertainen, helppolukuinen ja voi tehdä erittäin tyydyttävän "snap"!

Sen tunnetuimmasta käytöksestä - kytkemällä päälle ja pois valonlähteestä teollisuus- ja äänisovelluksiin, kytkin on todellinen kytkin.

Mekaanisella vivulla, kädensijalla tai keinumekanismilla toimiva käsikäyttöinen mekanismi toimii jousen kautta. Kytkintoimilaite ei ohjaa kontakteja suoraan, mutta kääntämällä sitä vähitellen venyttää jousi, joka ohjaa koskettimet hyvin nopeasti, kun mekanismi kulkee keskeltä.

William J. Newtonin keksimäsi vaihtokytkimen vuonna 1917 - ennen tätä valot syttyivät kierrättämällä avaimen lampunpistorasiaan. Omistajat olivat vielä melko hitaita ottamaan tämän uuden tekniikan käyttöön, koska se tarkoitti lankojen asentamista niiden seinien ympärille.

Se on erittäin luotettava muotoilu, ja huolimatta yhä hiljaisen kytkinmekanismin käytöstä, vaihtokytkin on edelleen vahva valinta. Se vie myös hyvin vähän tilaa, joten se voidaan sijoittaa suurille paneeleille, jotka ohjaavat monia kytkimiä.

Yksinkertaiset ylös- ja alaspäin asennot tekevät vaihtokytkimistä erittäin helppolukuisen luettavaksi ja järjestelyksi, ja kun monet on asennettu ohjauspaneeliin, jossa on merkkivalot, ne ovat selkeä ja yksinkertainen tapa seurata monia koneita.

Takaa takaisin perusasiat on Marquardt Series 0100 - pitkäikäinen, kestävä ja tehokas kytkin, jossa on 50 000 mekaanista kytkentätapaa.

Kolmivaiheinen kytkin - kuten moottorikatkaisija - Marquartd 0350 tarjoaa IP40-tiivisteen, jotta se suojaisi vesivaurioilta.

Nexus tarjoaa valikoiman vaihtovirtakytkimiä OTTO: sta ja Marquardtista sekä erikoistuneesta Zago-kytkimestä vihamielisille ympäristöille.

Kaikki vaihtokytkimet löytyvät täältä - http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/?q=toggle


Kuva Nick Fewings on Unsplash